Peralada gaudeix de l’espectacle retro de Paul Anka

Llegenda viva de l’edat daurada del guateque pop, Paul Anka ha retornat a Peralada amb la mateixa energia de la primera vegada que va actuar al Festival per primera vegada, ara fa més de 30 anys. Acompanyat de la seva banda, Paul Anka ha fet una viatge musical al passat interpretant cançons com Diana, Under My Skin, Crazy Love, Strangers In The Night. 

El concert ha començat amb dos temes instrumentals que han acompanyat imatges que s’han projectat d’Anka amb Sinatra o d’Anka amb les seves fans a les dècades dels 50/60. El cantant ha entrat a escena pel passadís central de la platea de l’auditori, cantant Destiny i donant la mà i saludant al públic. Ha estat un concert molt especial, molt proper, ja que Paul Anka ha passat moltes estones cantant i ballant a la platea, convidant al públic a ballar amb ell, fent bromes o fins i tot posant per alguna fotografia mentre cantava. Energia interior i exterior i una veu molt potent han fet que Peralada hagi viscut avui un gran concert. 

Homenatge a Frank Sinatra

Els grans clàssics de Frank Sinatra han estat molt presents a través de Paul Anka durant els més de 90 minuts de concert. Justament les darreres cançons que ha interpretat han estat My Way i New York, New York, dues de les peces més emblemàtiques de qui es va conèixer com La Veu.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: