Per què Jordi Hurtado no envelleix? Ell mateix respon amb mofa

Rate this post

Primera constatació per tranquil·litzar tothom: a Jordi Hurtado no li ha passat res. Però cada vegada que el seu nom apareix en la llista dels trending topics del dia, salten totes les alarmes. El sanbenito de que és immortal l’acompanya des de fa anys, i el seu aspecte a prova de pas del temps, no fa sinó que fer més gran el mite. Per això, s’ha arribat a un status de creença col·lectiva sobre la seva longevitat que fa que qualsevol notícia sobre ell porti a pensar en el pitjor.

Jordi Hurtado Twitter @La2

@La2

Però Jordi Hurtado està, afortunadament, vivito y coleando. El que passa és que ell mateix participa d’aquesta psicosi social i alimenta la bèstia de la seva perdurabilitat. Como ha fet recentment. I ho ha fet amb grans dosis de sentit de l’humor i autoparòdia. Dilluns s’estrena a FOX una nova temporada de la longeva sèrie The walking dead, que ensenya una visió apocalíptica de la vida, amb la Terra compartida a parts iguals per humans i zombies.

walking dead

Es la novena temporada de la sèrie, i la cadena que té els drets per emetre-la, ha pensat que què millor que comptar per fer-ne publicitat a un home pel que no passen els anys i que sembla a prova d’apocalipsis zombies o de la fi del món. Als seus 61 anys i amb més de 5000 programes a les espatlles, el presentador català es manté incombustible al capdavant de Saber y ganar. Però per quan es cansi del concurs de preguntes i respostes, té un paper assegurat a la ficció televisiva. 

hurtado walking dead

FOX

En una paròdia hilarant del seu programa, escenificant la postura en la que es queda el presentador i els concursants de La 2 abans de començar a jugar, en la penombra, Hurtado s’envolta de zombies després de demostrar que ell també és “un d’ells” i revelar el secret de l’eterna joventut als espectadors en aquesta promo:

Però que estiguin tranquils tots els seus fans: acabarà Saber y ganar i Hurtado continuarà al peu del canó. Acabarà The walking dead i Hurtado seguirà com si res. Desapareixerà la televisó i Hurtado serà dels que ho vegin en directe.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »