Per què hauries d’actualitzar el teu navegador Chrome a la versió 79 ja

A prop del 70 per cent dels qui naveguen per Internet al món utilitzen com a navegador Chrome, propietat de Google. Cada poc temps, l'eina més popular per surfejar pel web rep actualitzacions perquè l'experiència d'usuari sigui cada vegada més satisfactòria per als seus usuaris. Algunes vegades són petits retocs o solucions a problemes que s'han detectat, però en altres ocasions, els avenços són significatius.

Aquest últim és el cas de la versió 79 de Chrome la disponibilitat de la qual acaba de fer-se realitat i que compta amb algunes prestacions noves val la pena gaudir d'ell i, per tant, actualitzar el navegador de Google a no molt tardar.

Dona ordinador

De moment ja està disponible la versió per a ordinadors i en les properes setmanes passarà el mateix per a les versions mòbils, tant en iOS com en Android. D'entre les novetats que presenta Chrome 79 valia la pena destacar-ne dos que tenen a veure amb la seguretat i per això ja us hem parlat sobre això fa uns dies al següent article. Són dues novetats que tenen a veure amb la protecció contra el phishing en temps real i amb la vulneració de les contrasenyes en els serveis d'Internet. En ambdós casos, l'avenç que ofereix la nova versió 79 de Chrome és molt a tenir en compte.

Però a més de les ja esmentades, Chrome porta la funcionalitat de suspendre de manera automàtica les pestanyes que no s'estan utilitzant. Fa temps que Google idea un sistema per suspendre les pestanyes en segon pla, i l'amb Chrome 79 ja és una realitat. La finalitat no és cap altre que tractar que amb això el navegador consuma menys processador quan tinguis moltes pestanyes obertes. Amb això, en el cas dels ordinadors portàtils, el consum de la bateria descendirà considerablement.

És opció arriba per funcionar automàticament sense que hagis d'estar pendent d'això. D'aquesta manera, la nova funcionalitat congelarà les pestanyes que portin un temps en segon pla sense que els hagis fet atenció i així no continuaran sincronitzant-se o realitzant altres tasques com si les estiguessis utilitzant, tals com refrescar-se cada poc temps o carregant publicitat.

Portátil (5)

Encara que és una funció que va en automàtic, la primera vegada caldrà activar-la ja que Chrome 79 no la presenta activada per defecte. Però això no és en cap cas un problema ja que la seva activació és molt senzilla. N'hi ha prou amb escriure al navegador el següent: chrome://flags/#proactive-tab-freeze i després donar-li l'opció d'activar.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: