Penya Esplugues-Atlético: Duel d’aspirants al títol

Rate this post

la xarxa patrocini petit

Amb la zona alta de la classificació de la Primera Divisió femenina de futbol sala comprimida en un puny, demà a les 4 de la tarda, es donen cita al Pavelló de Les Moreres d’Esplugues, dos dels grans aspirants a arrabassar-li el liderat a Burela.

L’AE Penya Esplugues, tercer classificat amb 25 punts, rep el segon a la taula, el Futsi Atlético Navalcarnero, que en suma un més. Tots dos equips arriben al partit en dinàmiques similars, encadenant tres victòries conscutives, tot i que la forma d’aconseguir-les ha estat ben diferent. Mentre que l’Atlético ha passat per sobre dels seus últims rivals, el Penya Esplugues ha hagut d’arremangar-se. L’equip que guanyi aquest cap de setmana podria situar-se primer en funció del que facin el Burela i l’Alcorcón.

El Futsi Atlético té un potencial espectacular amb internacionals espanyoles i brasileres que el fan ser un equip de màxima nivell a la Primera Divisió del futbol sala femení. Les madrilenyes estan invictes, no han pedut cap partit i només han cedit dos empats.

En una jornada on el Femisport, l’altre equip català de la categoria, visita la pista del Sala Saragossa en un duel clau en la zona baixa de la classificació. Les aragoneses ocupen la cua i les catalanes són penúltimes. Els dos equips han sumat 1 punt en 10 jornades.  El Femisport ha sumat el primer punt aquesta setmana en empatar a 2 contra el Poio Pescamar en partit pendent de la segona jornada.

Anar a la font
La Xarxa

Powered by WPeMatico

Translate »