Penosos insults a un periodista de Mediaset per dir que coincideix amb Rufián

Es veu que hi ha molts tolerants, especialment a les Españas, que consideren un sacrilegi que algú pugui defensar algunes opinions i el que diu algun polític independentista sense coincidir en el full de ruta genèric. I això ho acaba de viure en la seva pròpia pell el reporter de Todo es mentira de Cuatro, Fabián Pérez.

Treballador de Mediaset des de fa quatre anys, Pérez porta temps donant mostres d’integritat professional i intel·lectual. El periodista acaba de fer una declaració d’intencions sobre Gabriel Rufián que ha sonat com una galeta amb la mà oberta a la cara de l’unionisme més ranci. Una frase impol·luta i carregada de seny i sentit comú, retuitejada pel mateix cap de files d’ERC, que no ha provat bé a les hosts més intransigents. 

gabriel rufian congres EFEGabriel Rufián (Efe)

Escriu Pérez que pots coincidir amb Rufián i “no ser un ‘separatista’. Se trata solamente de ser demócrata: ‘El periodismo no es decir que hay uno que dice que la Tierra es plana y otro que es ovalada. El periodismo es decir que el primero miente e intentar averiguar por qué'”.

I per si a algú no li ha quedat prou clar, afegeix: “Y ojo: realizar esta afirmación comporta que se pueda volver en tu contra en cualquier momento. El periodismo no es un instrumento al servicio de una persona, un partido, o un gobierno: es un servicio para toda la población. Recordémoslo“.

Pérez fa bé d’aixoplugar-se sota un paraigua. Perquè la quantitat de comentaris que ha rebut, amb un to i unes maneres abjectes, tot i ser esperat, no deixa de ser una nova prova de com de miserables poden ser alguns pels qui tot el que tingui a veure amb Rufián és caca:

Que Pérez continuï opinant el que li surti del monyo. Només veure reaccions com aquestes demostren que està fent bé la seva feina. 

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: