Peng Liyuan, la primera dama xinesa que pot fer ombra a Letícia

Rate this post

Després de 13 anys, un president xinès viatja a Espanya en una visita oficial. Xi Jinping aterra avui dimarts a Madrid, i s’entrevistarà amb Pedro Sánchez i Felip VI.

Aquesta mateixa tarda la delegació xinesa, amb Xi Jinping al capdavant, serà rebuda al Palau de la Zarzuela, on el rei d’Espanya els espera per fer un sopar en el seu honor.

felip leticia enfadats gtres

Felip VI i Letícia Ortiz | GTRES

Fins aquí tot correcte, si no fos perquè al sopar hi anirà Peng Liyuan, la dona del president de la Xina, considerada una de les dones que millor es vesteix del món.

XI JINPING I PENG LIYUAN

Xi Jinping i la seva dona, Peng Liyuan, baixant de l’avió presidencial | GTRES

Letícia, obsessionada amb la seva imatge, no deu pas voler que la primera dama xinesa li faci ombra. La setmana passada es va afanyar a fer unes bones compres, aprofitant el Black Friday.

De Peng Liyuan sabem que va ser una folklòrica al més pur estil Isabel Pantoja, versió asiàtica, i que és una amant de la marca Apple. Tampoc no li tremola el pols amb la censura. El passat mes de març, Kim Jong-un va visitar Pequín amb la seva dona, Ri Sol-ju, i una delegació nord-coreana. A les xarxes socials xineses, milers de persones van publicar comentaris lloant la figura de la dona del dictador nord-coreà. Mama Peng, com l’anomenen a la Xina, va obligar a retirar tots els comentaris que deien que Ri Sol-ju era les més guapa de les dues.

Letícia no té el poder de censurar els comentaris a les xarxes socials, de moment. En té prou amb fer placatges quan no vol que els fotògrafs facin fotos que l’incomoden. Tot i que avui no s’espera que faci res per evitar que la primera dama xinesa no surti a les fotos.

Anar a la font
David Gorman

Powered by WPeMatico

Translate »