Peñafiel revela què va dir Alicia Koplovitz a Joan Carles en el sopar íntim

Rate this post

Dissabte 4 d’agost saltava la notícia: és mentida que el rei Joan Carles estigui indisposat. La lesió que segons els metges de Zarzuela l’impedeix navegar no l’incapacita per tenir vida social i sortir a sopar. El que volia dir Zarzuela és que no pot tenir vida familiar. Molt adequat en ple esclat de les cintes de Corinna. S’han publicat fotografies del rei emèrit sopant a un hotel amb la divorciada i multimilionària Alicia Koplovitz.

La gola pregona que va ser aquella nit prop del sopar va revelar que l’empresària multimilionària, única sense parella de la taula i asseguda al costat del monarca, li va xiuxiuejar al rei: “Nos necesitamos”. Una malèvola insinuació segons la qual Joan Carles segueix la seva conquesta de senyores rosses madures, malgrat Corinna confirma a les cintes que el rei pateix “disfunció erèctil”. Jaime Peñafiel surt a defensar el seu coetani Joan Carles. A la seva columna d’El Mundo el cronista reial és així d’explícit: “El redactor pudo captar retazos de la conversación. Pero, sobre todo, una palabra que Alicia, sentada junto al Rey y tomándole la mano, le decía: “Nos necesitamos”. ¿O fue “os necesitamos”, que no es lo mismo? En el primer caso, tendría un sentido más íntimo. Este reportaje no ha podido evitar, sino por el contrario, que se dispararan todo tipo de comentarios”. Peñafiel vol aturar els rumors que el rei està de Rodríguez a Madrid embolicat amb Alicia Koplovitz i sortint amb altres parelles. Com un rei.

No le dijo Nos necesitamos sino Os necesitamos. Una excusa com qualsevol altra. La Koplovitz faria servir el plural majestàtic per dir “El país le necesita, Majestad”. I Joan Carles feia un glop al Vega Sicilia amb la seva dona i la seva nora a 700 km i amb un mar pel mig. Un nou concepte de Rodríguez.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »