Peñafiel: “Leonor no será reina nunca porque la monarquía no durará 30 años”

Rate this post

A Antena 3 tenen clar que entre monarquia i audiència trien audiència, encara que això comporti un cop de pala més per enterrar la Corona. Jaime Peñafiel ha estat entrevistat per Susanna Griso a compte del seu últim llibre sobre la reina Sofia i quan acabava la connexió ha deixat anar la sentència més colpidora que el degà dels cronistes reials ha firmat mai: “Leonor no será reina nunca porque la monarquía no durará 30 años”. Ha criticat la premsa més propera a Zarzuela, “especialmente a las periodistas que han escrito que Leonor será muy buena reina“.

elionor mira cel gtres

GTRES

Peñafiel sosté que al rei Felip li queden com a molt 30 anys de regnat. Per edat del rei (té 50 anys), salut i per com està composat el Congrés dels diputats, amb el bipartidisme i Ciutadans sostenint Zarzuela. Però tots els esdeveniments d’enguany fan pensar que la monarquia espanyola s’acaba. Sempre i quan no obri la porta a Albert Rivera president de la República espanyola.

albert rivera peñafiel gtres

GTRES

Annus horribilis dels Borbons. Només en el que va de 2018: Corinna afirmant que Joan Carles és un delinqüent econòmic, Urdangarin a la presó, Joan Carles apartat de l’agenda oficial, Letícia oferint la seva pitjor cara a la Setmana Santa contra la seva sogra i Felip prenent part per l’unionisme sense condemnar la brutalitat policial. Peñafiel diu a Antena 3 que el que va fer Letícia en públic a la Catedral de Palma és “el acto más violento que yo recuerdo protagonizado por la Familia Real“. Griso somreia sabent que Peñafiel és un imant per l’audiència. Pels monàrquics perquè no el veuen com un independentista republicà secessionista i per als antimonàrquics que veuen que és dels pocs cronistes reials que parlen sense embuts ni censures. Peñafiel no té filtre.

llibre jaime peñafiel

Griso el volia per parlar de les restes de Franco però com que Peñafiel connectava des de casa seva amb el llibre Sofía, esposa, madre y abuela a les mans mostrant-lo a càmera, han acabat parlant dels Borbons. I la protagonista del seu best seller, Sofia, acaba assassinada metafòricament per l’autor. Peñafiel: ““Ha sido una magnífica reina, pero una pobre y desgraciada mujer”

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »