Peñafiel, furiós amb els reis pel lleig als evacuats de l’incendi de Gran Canària

El foc a Gran Canària és l’incendi més gran que ha patit l’Estat espanyol des de l’any 2012. Prop de 10.000 hectàrees calcinades que, per a que us feu una idea, és gairebé la mida de tota la ciutat de Barcelona. El desastre ecològic és enorme i el drama humà, també. Però la situació tan crítica que han patit els veïns de l’illa aquestes setmanes no els deu haver semblat gaire greu als reis d’Espanya, que estan de vacances i no s’han ni plantejat posar un peu a les Canàries.

incendi gran canaria efe

EFE

reina leticia i rei felip gtres

GTRES

Una situació que ha provocat la fúria del periodista Jaime Peñafiel, que ha deixat Felip i Letícia com un drap brut al diari El Mundo. La família reial espanyola és l’única de tot Europa que no revela la destinació de les seves vacances privades, així que ningú sap ben bé on són ara els reis d’Espanya. El que sí que és clar és on no són: interessant-se per l’incendi de les Canàries des d’allà mateix. “Bien podían Felipe y Letizia haber interrumpido sus vacaciones para visitar el dramático escenario del incendio en Gran Canaria con nueve mil personas evacuadas y nueve mil doscientas hectáreas arrasadas. ¿Se encontraban tan lejos que les era imposibe?”, els etziba el cronista reial al seu article setmanal.

felip i leticia saludant gtres

GTRES

En l’actualitat, l’única raó de ser de la monarquia espanyola és la de representar els ciutadans que els paguen el sou. Excepte a l’agost, que marxen de viatge vés-a-saber-on i si algú els necessita, que els busquin.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: