Peñafiel destapa les cirurgies de Begoña Gómez per aconseguir “pómulos prominentes”

Jaime Peñafiel no en té prou esbudellant la reina Letícia dia sí, dia també. El cronista reial per excel·lència ha trobat una altra diana a la qual disparar, com un dard, la mala baba: Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez.

pedro sanchez i begoña gomez GTRES

GTRES

Al febrer d’aquest any, quan el dirigent socialista portava només vuit mesos al càrrec de president del govern espanyol, Jaime Peñafiel va publicar que Sánchez i Gómez es feien l’estètica junts: “Los Sánchez acuden cada dos por tres a pincharse bótox y lo que no es bótox”, escrivia aleshores. Una revelació que avui té una segona part. A la seva columna setmanal del diari El Mundo, Peñafiel acusa Begoña Gómez de fer-se la cirurgia pel simple fet de ser la dona del president d’Espanya. I desvela les intervencions a les que s’ha sotmès: “Consciente de ser la Primera Dama (Letizia no concursa) se ha sometido a toda clase de retoques físicos hasta convertirse en una mujer diferente gracias al bótox y demás infiltraciones que han convertido su rostro en algo más luminoso y terso y los pómulos mas prominentes”.

begoña gomez gtres

Begoña Gómez l'any 2016 | GTRES

begoña gomez leticia gtres

Begoña Gómez a l'actualitat | GTRES

Bòtox i infiltracions per remarcar els pòmuls, assegura Peñafiel. En el seu moment va explicar que Sánchez i ella comparteixen cirurgià plàstic. I els tractaments que desvela avui, també?

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: