Pedro Porro, del juvenil al primer equip del Girona

Rate this post

Pedro Porro serà el gran protagonista del partit entre el Girona i el Leganés. El carriler de 19 anys fins fa poc era un desconegut, però el seu espectacular inici de temporada amb el conjunt de Montilivi l’han convertit en una de les revelacions del campionat.

Contra el Leganés, Porro sumarà la seva desena participació en Lliga com a blanc-i-vermell, de manera que passarà a ser futbolista de ple dret de la primera plantilla del Girona. Així ho estipula la clàusula que el futbolista va firmar fa pocs mesos, quan ja es començava a intuir que el seu talent li permetria tenir una ascensió meteòrica.
 

El de Don Benito va debutar amb el primer equip la temporada passada, en un partit de Copa del Rei on Pablo Machín va recompensar la seva gran tasca al juvenil. Posteriorment va participar de manera testimonial amb el Peralada, el filial gironí, amb el qual només va disputar 88 minuts i va anotar 3 gols. Aquest estiu el seu talent va convèncer a Eusebio Sacristán, i per tant ja no va tornar a vestir la camiseta del segon equip.

Quique Cárcel l’ha blindat

Quique Cárcel, director esportiu del Girona, sap que té un diamant entre mans. Amb la seva incorporació definitiva a la primera plantilla, Porro també veurà com s’amplia la seva clàusula de rescissió. Tal com va avançar Mundo Deportivo, el carriler passarà a tenir una clàusula de 50 milions d’euros, la més alta de l’equip, i estarà lligat fins l’any 2023.

Anar a la font
Pau Cusí

Powered by WPeMatico

Translate »