Paz Padilla s’afegeix a la moda a Telecinco: Mofar-se d’Albert Rivera

Genetistes del món, hi ha un fenomen estrany que mereix una investigació. La relació entre treballar a Telecinco i burlar-se d'Albert Rivera. Sembla que ho portin a l'ADN, i la retirada de la primera línia política del que va ser fundador i líder de Ciudadanos ha multiplicat aquesta curiosa correlació. És l'esport de moda a Mediaset, la cadena on Rivera va fer els seus primers 'pinitos' com a orador mediàtic a l'innombrable programa 'Comecocos'. La història d'amor entre Vasile i Alberto Carlos no passa pel seu millor moment, almenys si fem cas dels comentaris (no un, ni dos, ni tres) en to de burla de tòtems com Jorge Javier Vázquez, que cada cop que parla del naranjito és per fotre-li un mastegot; o amb l'exclusiva sobre la vida de civil de l'expolític i Malú, embolicant restes d'esmorzar a un bar de carretera, o les imatges de la mansió que la cantant ha posat a la venda, bruta i poc adient per posar-la al mercat. Doncs bé, tenim una nova presentadora estrella que li ha clavat una cleca durant un dels programes més vistos de la casa, el Got Talent: la gaditana Paz Padilla

Paz Padilla portada Got Talent Telecinco

Paz Padilla Got Talent Telecinco

Faquir Got Talent Telecinco

Sakir Uyar faquir Telecinco

El talent show de Telecinco, un d'aquells programes que sembla que no s'acabi mai, celebrava una de les seves semifinals. El plat fort de la nit, l'actuació d'un faquir, Sakir Uyar, destrossant blocs de formigó i clavant claus amb el cap, que va acabar ensangonada. Serà faquir, però no és pas de goma. El cas és que el jurat va tenir disparitat d'opinions, tot i que van al·lucinar amb el numeret, com correspon al xou. Uyar va demanar l'ajuda de Paz Padilla per posar més emoció al moment, fent servir la mà de la presentadora quan colpejava l'objecte. Padilla, com sempre, estava molt entregada, tot i que no podia ni mirar de la impressió. Un cop acabada l'actuació, però, l'andalusa elogiava l'artista amb dos comentaris gens improvisats. "Lo he pasado peor que un container en Barcelona", primer, i tot seguit, el record al polític ensorrat el 10-N: "Hubiera hecho como Albert Rivera, quitarme de en medio". Clica aquí per veure el vídeo i la reacció:

albert rivera rient pablo motos hormiguero

Albert Rivera El Hormiguero Antena 3

Paz Padilla Got Talent Telecinco

Paz Padilla Telecinco

El faquir va tenir la mateixa sort que Rivera: el jurat (com els votants) el van enviar a casa seva​. Tots dos es van partir la cara per no res. A Telecinco ploren, però de riure. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: