Paz Padilla: “No estic d’acord amb moltes coses que es fan a Sálvame”

Rate this post

Telecinco va deixar bocabadat tothom en confirmar l’elecció de Paz Padilla com a presentadora de les tardes de Sálvame. Amb Jorge Javier pluriempleat treballant en mil projectes de la cadena, necessitaven una ‘suplent’ i van pensar en ella per fer aquest paper. Han passat uns quants anys ja des d’aquell anunci, i l’humorista s’ha fet amb un lloc destacat.

Tot i això, encara hi ha moltes veus que no entenen per què està d’ella de presentadora d’aquest exitós programa del cor, i recentment ha estat molt criticada perquè alguns consideren que se li han apujat els fums al cap.

Deixant les polèmiques de banda, ella segueix compaginant la feina amb la seva faceta d’actriu. El mes passat va estrenar l’obra Desatadas, al teatre Capitol de Madrid. I amb l’excusa de promocionar-la, va acudir al plató de Late Motiv.

Andreu Buenafuente va voler saber com se sent estant al capdavant d’uns col·laboradors tan ‘salvatges’ com els de Sálvame, parlant una mica sobre el seu paper. I és que el català va començar fort: “Jo crec que allà fas el teu millor paper d’actriu, perquè jo que et conec de debò i sé que allà fas un papelón”.

Ella no volia quedar malament amb el programa que la manté, però va ser prou sincera: “Jo intento no parlar massa, no donar la meva opinió perquè tampoc estic d’acord amb moltes coses…”. “Però la gent critica el que no sap què és. Jo no sé què és seguir un guió, fem quatre hores en directe sense un guió. Jo surto allà a veure què surt. He après moltíssim i no tinc por a res”, afegia en to conciliador.

Davant les constants discussions que protagonitza amb alguns dels seus companys, només va voler restar-ne importància: “Els col·laboradors són uns guerrers. Ells entenen el ritme, la velocitat i el que és el show, perquè moltes coses són veritat, però pateixen moltíssim”.

paz padilla movistar

Movistar

Que li proposessin començar a treballar a Sálvame va suposar un shock per Padilla. De fet, no les tenia totes: “Creia que el meu pas pel programa podria perjudicar la meva carrera com a actriu. Però no. Tenia por a que passés però ja et dic que no ho ha fet”.

Una Paz Padilla bastant continguda que, almenys, ha dissipat els dubtes i ha confirmat que treballar a Sálvame és “dur”.

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »