Paz Padilla felicita el 90è aniversari a la mare amb un ‘stripper’

Rate this post

Paz Padilla segueix tan còmica com sempre. La presentadora de Sálvame ha protagonitzat recentment un parell de moments molt surrealistes, trencant una taula en directe i rebent un munt de crítiques en lluir un vestit molt curt.

Però si ara és notícia, és per la sorprenent festa d’aniversari que li ha preparat a la seva mare. Aquest cap de setmana era un dia important i és que feia 90 anys. És per això que han volgut celebrar-ho en gran, amb una festassa que ha tingut de tot. Els globus i la pamela tampoc van faltar.

paz padilla mare instagram

L’escenari: un restaurant de Cadis. I la companyia? Tota la família de l’actriu. En entrar al local tots van sorprendre la dona aplaudint, i ella els hi va agrair amb un ball. Però el moment més divertit -i surrealista- va arribar amb el regal de Paz Padilla: contractar un stripper per amenitzar la festa, un desig que hauria demanat la seva mateixa mare. La filla de Paz Padilla va publicar un munt de fotografies de la festa, compartint amb els seguidors aquest dia tan divertit. 

paz padilla mare 2 instagram

paz padilla mare 4 instagram

paz padilla FILLA 3 instagram

D’aquí van passar a una altra sorpresa, un vídeo gravat per Pitingo cantant-li el cumpleaños feliz. Això va ser l’inici del ball, amb la música ben alta i l’àvia amb un nas de pallasso. Una festa que, de ben segur, la mare de Paz Padilla no oblidaria. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »