Paula Echevarría sorprèn amb un mini vestit estrafolari de plomes

Rate this post

Les famoses tornen a la seva particular escola: els actes davant dels fotògrafs. Paula Echevarría ha estat l’última en aparèixer públicament després d’un estiu de desconnexió i molta platja. Ho ha fet en el moment idoni, just quan el seu exmarit ha concedit una entrevista en la qual assegura que va ser ell qui la va deixar.

El terratrèmol mediàtic Bustamante-Echevarría torna a agafar força, però ella segueix sense voler parlar gaire al respecte. En comptes d’això, va fer una reentrada a les festes de societat que no ha passat desapercebuda.

El causant d’aquest rebombori? El vestit que ha escollit. L’exclusivitat, el luxe i el gust per la roba cara envolten sempre l’actriu… i aquesta ocasió no podia ser menys. Ha escollit una festa promocional de Samsung, companyia de la qual n’és imatge, per fer una entrada en gran.

paula echevarria vestit negre GTRES

GTRES

Sempre acostuma a lluir uns conjunts estilístics d’allò més elegants, però aquesta vegada l’adjectiu que ens ve al cap per descriure el model és “estrafolari“. El vestit negre és ben exagerat, amb un patró complicat i una zona pectoral amb plomes i molt de volum. La panxa? Amb transparències.

La faldilla deixava al descobert les tonificades cames d’Echevarría mentre la llarga cua del disseny aporta un toc de distinció. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Preparados para el súper evento de @samsungespana #TimeToGalaxy

A post shared by Paula Echevarria (@pau_eche) on

Pel que fa als complements, destaquen les llargues arracades de diamants i un munt d’anells a la mà dreta. I als peus? Unes sandàlies de cintes a joc amb el to del vestit i d’un teixit similar al de la faldilla.

Seguirà apostant per cridar l’atenció en les següents aparicions públiques?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »