Pau Gasol explica com va viure la mort de Kobe Bryant

Si hi ha un català que pot parlar amb propietat sobre Kobe Bryant aquest és Pau Gasol. L'exjugador de bàsquet va ser company de l'escorta als Lakers, motiu pel qual els unia una gran amistat. Aquest divendres, gairebé un mes després de la tràgica pèrdua de Kobe en un accident d'helicòpter, Gasol ha explicat com va viure la seva mort en una entrevista a Los Angeles Times. 

"Estava conduint cap a casa, a Barcelona. La meva dona va començar a rebre missatges d'un amic dient que Kobe havia mort en un accident. No entenia què m'estava dient… vaig seguir conduint en silenci, intentant entendre les paraules que escoltava. Quan vaig entrar a casa, em vaig posar a plorar. No trobava les paraules, no vaig poder parlar amb ningú durant uns dies", confessa.

Gasol, a més, explica que ha viatjat a Los Ángeles per fer costat a Vanessa Bryant, viuda de Kobe, i a les seves filles. "Necessitava estar aquí, estar disponible. No puc arribar a entendre el què estan vivint, la pèrdua és brutal. Quan vaig poder ajuntar unes paraules els hi vaig enviar un missatge i van contestar molt ràpid. Li vaig dir que érem aquí per si necessitava res. No només ara, estarem per ells per sempre", sentencia.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: