‘Parchís’ torna a reunir-se i Tino rep insults per portar un llaç groc

Rate this post

Parchís és un dels grups que més han calat en els nens de les dècades dels 70 i 80. La formació musical va triomfar gràcies a cançons que s’han convertit en clàssics i els seus seguidors sempre recorden els seus balls amb un tendre somriure. Doncs bé, ara, quaranta anys després, els cinc membres de la formació s’han tornat a reunir. No tornaran a pujar a un escenari, però acaben de confirmar que repassaran la seva història en un documental. 

El projecte s’espera amb molta ànsia, tot i que no ha estat fàcil arribar a fer-se. L’any passat el seu director va veure que no tenien prou finançament, i davant d’això van demanar ajudar als fans d’arreu a través d’un crowdfunding​. L’objectiu era obtenir 40.000 € per realitzar un documental sobre la banda que s’estrenaria el 2019, quatre dècades després de la seva creació.

Tino Fernández (fitxa vermella), Frank Díaz (blava), Yolanda Ventura (groga), Gemma Prat (verda) i David Muñoz (el dau) s’han tornat a reunir, publicant un parell de fotografies que demostren com han passat els anys. Perquè… a què es dedica cadascú actualment? Tino fa de comentarista esportiu, Frank és fotògraf, Yolanda s’ha especialitzat en el món de la interpretació, Gemma ha muntat una guarderia i David s’ha mudat a Nova York on crea efectes audiovisuals a l’ordinador.

Aquesta reunió ha fet les delícies dels seus seguidors, però ha generat molta polèmica. El causant ha estat Tino, qui apareix a ambdues fotografies amb un llaç groc. Amb aquest símbol demana la llibertat dels presos polítics, un gest que no ha agradat gens a la xarxa. De fet, s’ha creat tot un debat: arribant a insultar-lo.

Tot i aquests comentaris, i els molts altres encara més desagradables, hi ha hagut molta gent que ha defensat la seva llibertat d’expressió. 

La xarxa s’ha encès de nou, doncs, parlant-se més del seu llaç que de la trobada del grup…  

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »