Paluzie: “Treballem perquè es faci efectiva la declaració d’independència”

Rate this post

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha reivindicat aquest matí la declaració d’independència del 27 d’octubre. “Treballem perquè es faci efectiva la declaració d’independència i el primer pas és que es publiqui. No podem amagar que el Parlament de Catalunya va declarar formalment la independència”, ha dit Paluzie en un matí de celebració que ha considerat “agredolça”.

Paluzie ha fet aquestes declaracions davant de la seu del Departament d’Economia, on des de les 9 del matí d’aquest dissabte s’hi adrecen ciutadans –convocats per l’entitat- per demanar al Parlament i la Generalitat que publiquin al Diari oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) la declaració. 

“En els moviments de lluita no violenta moltes petites accions són poderoses, com la de la gent que ha vingut avui malgrat tot, malgrat la pluja”, ha manifestat la presidenta de l’ANC.

Ciutadans esperen per registrar la declaració d'independència ANC ACN

Ciutadans fent cua davant la seu del Departament d’Economia a Barcelona Foto: ACN

Paluzie ha estat ben clara: “Avui instem al Parlament i al Govern a publicar aquest acord democràtic i a teixir una estratègia conjunta per fer efectiva la independència declarada. Ens comprometem, també, a preparar-nos com a societat civil per fer-la efectiva”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »