Paluzie se sincera

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha donat suport a l’activista independentista Marcel Vivet, que se’l jutja pels aldarulls que hi va haver a la ciutat el setembre de 2018 en una manifestació ‘holi‘ contra el sindicat policial Jusapol.

Paluzie ha dit que “estem en un cicle, que ja dura molt, de repressió, manifestació que porta més repressió. I aquest cicle només el trencarem amb iniciativa política i projecte”. “Des de l’Assemblea creiem que només el trencarem si es reprèn el camí a la independència”, ha sentenciat.

A Vivet se l’acusa de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i lesions lleus a un agent, i la Fiscalia demana una pena de sis anys i mig de presó; mentre que la Generalitat en demana 4 anys, 9 mesos i un dia de presó. La líder de l’entitat sobiranista ha dit que “la vulneració de drets civils i polítics constant” té en aquests moments “la complicitat de determinats cossos dins de la Generalitat”.

Finalment, Elisenda Paluzie ha criticat que els Mossos d’Esquadra “sembla que estan més per impedir el dret a manifestació que per evitar incidents” en referència a l’actuació policial en els aldarulls de dissabte a Barcelona.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: