Paco Sedano es retira i el Barça penja la seva samarreta al Palau

Rate this post

El capità del Barça Lassa Paco Sedano ha explicat que es retira del futbol sala, després de 18 anys com a professional, per motius familiars que l’obliguen a traslladar-se a Madrid per poder tenir la custòdia compartida de la seva filla. “Tinc una filla de dotze anys a Madrid i ha arribat el moment de tornar, ja que necessita que estigui al seu costat. No puc seguir a Barcelona jugant com a professional i tenir el cap a prop de la meva filla”, ha comentat el porter blaugrana.

Sedano ha anunciat el seu adéu al futbol sala en una roda de premsa al costat de tota la plantilla, així com antics companys que ha tingut al llarg dels onze anys que ha jugat al Barça, com l’excapità Jordi Torras. “És la decisió més difícil de la meva vida. M’ha costat dos mesos prendre-la però avui és un dia feliç. He tingut la carrera somiada per a qualsevol jugador i he estat molt afortunat per tot el que he aconseguit amb el Barcelona”, ha dit.

El capità blaugrana va fer pública la seva retirada un dia abans del tercer partit de la final de la Primera Divisió contra el Movistar Inter per “poder acomiadar-me del Palau Blaugrana”, tot i que està “convençut al cent per cent” que l’equip allargarà l’eliminatòria. Sedano va comunicar la notícia a l’entrenador Andreu Plaza dissabte passat després del segon partit de la final contra el Movistar Inter, encara que la decisió la va prendre durant l’eliminatòria de semifinals contra El Pozo Murcia.

Paco Sedano ha estat acompanyat en la roda de premsa per Albert Soler, responsable de les seccions professionals del Barça, que ha anunciat que la samarreta amb el número 28 del porter serà retirada i penjada al sostre del Palau, de manera que Sedano serà el primer jugador de futbol sala que rep aquesta distinció.

El porter va rebre la decisió de la directiva com “una sorpresa” i ha reconegut que la situació l’ha sobrepassat: “Estic en estat de xoc perquè estarà tota la vida al Palau i això és un reconeixement molt important. Més enllà de tots els títols que hagi aconseguit amb el Barça, queda l’afecte que deixes”.

Albert Soler ha deixat oberta la porta del club perquè torni. De fet, Paco Sedano té un contracte laboral amb el Barcelona com tutor de la Masia 360 i passarà a estar en excedència per si decideix tornar. “Aquesta és la teva casa”, ha dit Soler.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »