Otegi acomiada Rivera amb una comparació humiliant: “Se lo dije”

L'àlbum de fotos i dedicatòries pel comiat d'Albert Rivera de la política comença a semblar l'Enciclopèdia Catalana. El degoteig de ciutadans (els 'normals', sense carnet del partit) que volen dir la seva a Alberto Carlos amenaça amb esdevenir tsunami (també de democràtic). Ara que tindrà molt de temps lliure, o això és el que va assegurar a la seu nacional de Ciudadanos, el podrà dedicar a la lectura. Se l'ha girat feina. I de ben segur que hi ha missatges que li fan especial il·lusió. D'altres, però, ni de bon tros. Com el que li ha enviat la persona que encarna el malson de Rivera: Arnaldo Otegi. El 'dimoni', ja saben. Un dimoni que li ha enregistrat un petit vídeo amb una comparació inusual (Otegi parlant de la nissaga Pantoja!) i el sempre molest "te lo dije".

Kiko Rivera @riverakiko

Kiko Rivera @riverakiko

Arnaldo Otegi FAQS 2017 TV3

Arnaldo Otegi FAQS 2017 TV3

Albert Rivera marxa mira al cel EFE

Albert Rivera marxa EFE

El único Rivera que va a ser referente va a ser el hijo de Isabel Pantoja, que es Kiko Rivera". Boom! El polític abertzale ha provocat la rialla de la xarxa (i l'emprenyament colossal de l'espanyolisme) amb aquesta comparativa, que això sí, no és pas nova: ja la va pronunciar el 9 de setembre de 2017 a TV3, el dia de l'estrena de Preguntes Freqüents. "El passat sempre hi torna", oi que sí? Recuperem aquest moment (a partir del minut 7'40'', fins el final del vídeo)

Otegi és humà, i de tant en tant mira els programes de safareig i les revistes del cor. I la informació que d'allà n'extreu és molt útil i premonitòria. 'Agur eta ohore' (adéu "amb honors"), Alberto Carlos. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: