‘OT’ estira el xiclet i reviuen els millors moments en una gran festa

Rate this post

Ara sí que sí. Operación Triunfo s’ha acomiadat de l’audiència després d’una edició majestuosa. L’èxit ha estat aclaparador, i TVE és conscient de la gran expectació que genera qualsevol cosa que fan els triunfitos. Per aquesta raó, van decidir emetre una gala especial per reviure els millors moments.

Aquest dimarts ha estat el dia escollit, enganxant els teleespectadors amb un gran show amb la tendresa com a plat fort i l’emoció a flor de pell. Els setze concursants es van reunir en el plató que en un principi va ser tan criticat. Amb un Roberto Leal entusiasmat i Noemí Galera, Manu Guix i los Javis com a jurat especial, la gala va ser el coronament perfecte.

Els professors anaven passant pel sofà, protagonistes d’uns macos vídeos resumint les millors escenes viscudes amb els alumnes. Llagrimetes,  abraçades i bons desitjos van anar superposant-se.

La gala, per això, començava amb el seu himne particular. Els concursants pujaven a l’escenari per interpretar Camina, el hit que han compost. La química era evident entre ells, mostrant-se molt emocionats.

I a partir d’aquí, van anar revivint les millors actuacions de l’edició. Per parelles i en solitari, Miriam i Agoney van començar amb una increïble Running, posant el públic dempeus i demostrant com han canviat des del primer cop que van cantar-la a la primera gala.

Les dues interpretacions més aplaudides, per això, van ser les individuals d’Amaia i Aitana. Les dues primeres classificades van delectar els seguidors amb dues espectaculars actuacions. Amaia repetia sobre l’escenari el tema de l’edició, un Shake it out que és considerada com la millor de tot el concurs. Tenint això en compte, era obvi que tornaria a repetir-la. I va fer-ho amb el mateix vestit. Aitana, per la seva banda, va escollir tornar a cantar Issues, deixant també amb un molt bon sabor de boca.

Però si Aitana va ser protagonista de la nit, va ser per l’actuació que va tornar a interpretar amb el seu estimat Cepeda. La tensió sexual entre ambdós ha ocupat molts titulars, tenint en compte que ella té xicot fora… En aquest context, veure’ls junts cantant No puedo vivir sin ti generava molta expectació. I així va ser.

Ara bé, si hem de destacar una cançó d’aquesta gala final, ha de ser Lo malo d’Aitana i Ana Guerra. El tema es va quedar a les portes i no va aconseguir ser l’escollit per representar Espanya a Eurovisió. Tot i així, s’ha convertit en una revolució. Amb els seguidors embogits amb aquest èxit, van tornar a cantar-la després de guanyar una enquesta que preguntava si preferien que s’interpretés aquesta o City of stars, la clàssica d’Alfred i Amaia.

Això sí, la parelleta va ser protagonista de la nit. L’emoció va regnar quan van pujar a l’escenari per cantar Tu canción, el tema que interpretaran a Eurovisió. Però Alfred no volia anar a casa sense tornar a posar-se davant del piano per cantar el romàntic City of Stars amb Amaia, i va acabar la festa improvisant i demanant al públic poder fer-ho. Moment romàntic 100%. Una declaració d’amor que va acabar amb Roberto Leal i l’Amaia pensant-se que li demanaria matrimoni, esclatant a riure.

Una edició que ja ha acabat definitivament, però que encara farà parlar molt. 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »