Ortega Smith elimina un tuit cridant "virus xinès" a l'coronavirus després de la queixa de l'ambaixada de la Xina

agència EFE

L'ambaixada xinesa retreu a Ortega Smith que parli de "maleïts virus xinesos"

L'ambaixada de la Xina a Espanya ha retret aquest dissabte a l'secretari general de Vox, Javier Ortega Smith , que ha donat positiu de COVID-19 , que parli de la malaltia com els "maleïts virus xinesos" i asseguri que els seus "anticossos espanyols" estan lluitant contra ells "fins derrotar-los".

En un missatge en xarxes socials, en el qual es pot veure a Ortega Smith en un vídeo fent gimnàstica o cuinant des del seu confinament al seu domicili, el número dos de Vox subratlla que intenta mantenir-se en bona forma física i mental per afrontar la malaltia.

"Intento mantenir-me en bona forma física i mental, recarregant forces, els meus" anticossos espanyols "lluiten contra els maleïts virus xinesos, fins derrotar-los", assegura.

"La llibertat d'expressió té límits", denuncia l'ambaixada de la Xina que, en un missatge en xarxes socials amb l'etiqueta #Stopracismo, recorda que l'Organització Mundial de la Salut ha anomenat oficialment a l'virus com COVID-19, advocant per evitar referir- a qualsevol ubicació geogràfica, cultura o població concreta.

Crítiques que han fet efecte, ja que Ortega Smith ha eliminat el missatge poc després.

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *