Ortega Smith diu que els seus "anticossos espanyols" derrotaran als "maleïts virus xinesos"

El secretari general de Vox , Javier Ortega Smith , a qui aquesta setmana s'ha diagnosticat el Covid-19 , ha assegurat en les xarxes socials que, durant els dies que porta reclòs a casa, està "recarregant" forces perquè els seus "anticossos espanyols "lluitin contra els" maleïts virus xinesos, fins derrotar-com si de vells Terços es tractés ".

Ortega Smith ha fet aquest comentari en un missatge que ha penjat en els seus comptes de Instagram i Twitter , on també inclou fotos de la seva reclusió domiciliària, en la qual se li veu llegint o fent esport a la terrassa.

El dirigent de Vox ha agraït els "ànims" que està rebent de molts amics i simpatitzants del seu partit pel que ha decidit compartir alguns comentaris i valoracions que resumeixen el seu "dia a dia sense sortir de casa".

"Intento mantenir-me", ha explicat Ortega Smith, "en la millor forma física i mental, treballant, descansant i recarregant forces, disposat a romandre així el temps que sigui necessari, mentre que els meus 'anticossos espanyols' lluiten contra els maleïts virus xinesos, fins derrotar-com si de vells Terços es tractés ".

A més, ha agraït "de cor als sanitaris que, des del primer moment, em van demostrar la seva professionalitat i humanitat i vull enviar un fortíssim abraçada a tots els que s'hagin vist afectats directament o indirectament per aquesta emergència sanitària nacional, especialment a aquells que es troben hospitalitzats, pregaré per tots ells ".

"Només si ens mantenim units com a nació" ha afegit, "superarem aquest important repte, com tantes altres vegades ho hem fet en la nostra història, perquè nosaltres, encara que alguns intentin negar-ho, som 'germans de sang' i cada un de nosaltres es convertirà en el 'refugi a l'infern' per als altres. Molts ànims, que vencerem. 'Força Espanya ".

El secretari general de Vox ha estat un dels dirigents d'aquest partit que ha donat positiu per coronavirus després que aquesta formació celebrés la seva assemblea el passat cap de setmana a Madrid. Després Ortega Smith, es va anunciar que també havien contret el covid-19 el líder d'aquesta força política, Santiago Abascal , i la portaveu adjunta en el Congrés , Macarena Olona.

20 minutos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: