Ortega Smith, de Vox: “¿Enamorarme de una musulmana? No sé… El amor es complicado”

Rate this post

Potser hi ha qui podria pensar, amb raó, que el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, del que està més enamorat en aquest món és de la bandera espanyola. O potser el que sent és un amor platònic cap al seu líder espiritual Santiago Abascal.

ortega smith i abascal

@javierortegasmith

L’exmilitar (ex boina verde), advocat i polític del partit d’ultradreta ha estat entrevistat aquest dissabte pel diari El Mundo, on curiosament, tot i començar parlant de política i de l’acord arribat a Andalusia, han acabat parlant abastament sobre dones. Sobre les agredides sexualment, les que volen avortar o les que segons Abascal assassinen en massa als seus fills? No. Sobre les es lligava o deixava de lligar Ortega Smith. Encantat de la vida amb el sobrenom amb que se’l coneix, el ‘Rambo de Vox’, la mà dreta (i ja és dir) de Santiago Abascal s’autodefineix com “un currante del ligoteo. Me lo tengo que currar mucho. Un obrero, un pico pala… De joven no era de aquí te pillo aquí te mato”.

ortega smith gimnas

@javierortegasmith

El secretari general de Vox evita parlar amb l’entrevistador del seu suposat affaire amb la ‘tolerant’ periodista Cristina Seguí, habitual en menystenir i intentar ridiculitzar tot el que faci olor d’independentisme. Però sí que respon quan li pregunten si podria arribar a enamorar-se d’una afroamericana o una musulmana. Bé, considerar que respon és un dir. Ortega Smith intenta passar de puntetes sobre la qüestió amb una lamentable resposta: “No lo sé, el amor es muy complicado. Nunca he tenido prejuicios de ningún tipo. Ahora, otra cosa es que para enamorarte siempre es más fácil si coincides en la forma de ver la vida, la familia, la religión…“. Menys mal que no té prejudicis. Això sí, si es tractés d’una votant de Podemos, aquest succedani de ‘Rambo’ sí que sentiría las piernas y las mariposas en el estómago: “No lo veo descartable. Aunque, a ver, si me pones en el extremo y me preguntas si me enamoraría de alguien de Bildu, pues evidentemente no. Sería difícil cuando, de entrada, no te tomarías ni un café“. Podemita sí, abertzale no.

ortega smith3

Efe

Segur que moltes dones del país estan ‘desolades’ per no poder caure rendides als braços d’aquest Baron Dandy de Vox.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »