Oriol Mitjà “felicita” Ayuso

El científic Oriol Mitjà, en declaracions a TV3, ha elogiat la gestió que està fent la Comunitat de Madrid i ha reconegut que “mai hauria pensat que hauria de felicitar l’Ayuso”. “Penso que ho està fent bé, ha llançat una estratègia de tests massius i li està donant resultat, sense haver de tancar l’economia”, ha indicat.

“Ella ja va comprar cinc milions d’unitats, es va gastar 22 milions i ha fet mig milió de cribatges. Va començar pels barris més afectats, ha controlat la pandèmia en aquests barris i ara on hi ha una mica de covid és als barris més benestants. Per tant, la Ayuso molt bé”, ha afegit. “Ahir la vaig sentir que proposava que es fessin els tests a les farmàcies, al dentista o al podòleg. A tot arreu on hi hagi un sanitari que es facin testos”, ha apuntat.  

Mitjà ha lamentat que a Catalunya “el Departament de Salut posa tota una serie d’entrebancs que per això dic que m’agradaria més treballar a la Comunitat de Madrid a dia d’avui. Aquests entrebancs són burocràtics”.

També ha elogiat el fet que Madrid “s’hagi deixat ajudar pel sector privat. Si l’Administració per si sola no pot doni vostè l’opció a les empreses, a les farmàcies o als odontòlegs que puguin fer test ja sigui al client o al treballador. Estic satisfet amb el que han fet a Madrid i desitjo que ho posin en marxa a Catalunya”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: