Ordino destinarà prop de 300.000 euros a millores a Sornàs

El comú d’Ordino destinarà prop de 300.000 euros a dues actuacions que han de permetre millorar dues zones de Sornàs. Els treballs també permetran millorar la seguretat dels vianants i també guanyar places d’aparcament. El termini perquè estiguin enllestides aquestes obres és de 20 setmanes.

La corporació ordinenca ha adjudicat els treballs per tirar endavant dos projectes de millora da la via publica al poble. En primer lloc, es vol condicionar la zona de les Fargues, situada al costat de la general 3, al costat de la rotonda d’entrada al poble. L’adequació permetrà la col·locació d’una barana de fusta protectora, la reforma de tota la voravia i pintar un pas de vianants, fet que permetrà millorar la seguretat de les persones que es mouen a peu.

A banda, es pintaran fins a quinze places d’aparcament. Des del comú es remarca que es tracta d’una zona de pas de moltes persones, ja que en pocs metres hi ha la parada de bus, un semàfor per creuar la CG-3 i, també, l’accés al camí ral.

Justament, l’altra actuació inclosa en el projecte també ha de permetre guanyar lloc per a vehicles. En aquest cas, es treballarà per condicionar i ampliar l’aparcament del prat de la Molina. Aquest espai és actualment de terra i s’asfaltarà. A banda, es crearan noves places d’estacionament. La instal·lació passarà a tenir 26 espais, entre les quals una amb carregador elèctric i una altra per a persones de mobilitat reduïda.

El concurs per tirar endavant els treballs ja està convocat i les empreses tenen fins al 3 de desembre per presentar les seves ofertes. El comú estima que el cost de les obres serà d’uns 299.000 euros i que, un cop comencin, es podrien enllestir en 20 setmanes.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: