Or del Club Patí Aldea en grups de xou petits

la xarxa patrocini petit

El CP Aldea, amb la coreografia “Without the Sun”, inspirada en el món dels vampirs, va guanyar la medalla d'or en el Mundial de Patinatge Artístic, aquest dissabte, en la modalitat de Grups de Xou Petits. Tots els jutges van puntuar l'actuació amb notes que superaven el 9. D'aquesta manera, els de l'Aldea, campions d'Espanya i tercers al Mundial de França l'any passat, superen els millors resultats dels últims anys. De la seva banda, el PA Maçanet es va quedar a les portes del podi, ja que el seu espectacle, “Follow me”, va acabar en quarta posició. Les patinadores gironines es van veure superades en el tram final de la competició pel Roma Roller Team, que va aconseguir el bronze, mentre que la plata se la va endur el CPA Gondomar gallec.

En la competició de quartets, que va tenir lloc abans de la de xous petits, el CP Lliçà de Vall es va classificar en desena posició, un resultat que iguala el que van aconseguir en l'Europeu del maig passat. Els equips italians van ser els dominadors de la prova, amb un or i una plata; el bronze va ser per a Portugal. L'equip aragonès del CP Aurora va ser quart.

Les finals de patinatge artístic, celebrades aquest dissabte en el Palau Sant Jordi, va reunir un públic nombrós que va animar sense parar els seus equips.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: