Oposició a la continuïtat de l’obra del nou camí de ronda a la Pineda d’en Gori de Palamós

La plataforma Salvem la Pineda d’en Gori va congregar ahir una quarantena de persones al sector de la Fosca de Palamós per oposar-se a l’inici de la intervenció urbanística al tram de camí de ronda entre la Fosca i la platja de Castell. Hi van assistir amb cotxes i pancartes, disposats a aturar l’entrada de maquinària en la data que s’havien anunciat que començaven els treballs, però finalment la protesta es va dissoldre sense que arribés cap operari de l’empresa adjudicatària.

La portaveu de Salvem la Pineda d’en Gori, Zeta Figa, va criticar les obres en curs en el tram des de Cala Margarida fins a la Fosca i va avançar que hi ha intervencions “agressives” també previstes a l’entorn de la pineda, amb miradors de murs formigonats, la plantada d’arbustos aromàtics, “per comptes de nous pins a la pineda” i un traçat de sauló compactat, que troben que “deforma, fa artificial i destrueix un bé comú”, del camí de terra centenari.

Figa, tot i les dificultats per mobilitzar gent entre els tocs de queda i les restriccions de cap de setmana, va destacar la bona resposta d’activistes per ajornar l’inici de l’obra, contra la qual han presentat recurs.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: