‘Operación Triunfo’ guanya en espectacle, però les crítiques segueixen

Rate this post

La tercera gala d’Operación Triunfo ha evidenciat que TVE vol encara més audiència. Els problemes de so van marcar l’anterior programa, amb la qual cosa han posat tots els esforços en solucionar-ho. Aquest dimecres s’ha escoltat millor, sí, encara que l’emissió va fallar en alguns moments puntuals. Mentre ells se centren a acabar d’ajustar tots aquests problemes tècnics, per això, els teleespectadors se n’han oblidat gràcies a unes actuacions que han pujat molt de nivell.

Durant tota la setmana els professors els han repetit que les últimes interpretacions no van ser perfectes. I sembla que després de treballar molt, han ofert uns resultats millors. En general l’audiència s’ha mostrat molt més satisfeta, ja que han escollit bé les cançons, les han interpretat correctament i s’ha vist molta potència de veu. Ara bé, des de l’acadèmia no s’han mostrat tan entusiasmats… ja que han destacat que ha faltat que transmetessin emocions. Sigui com sigui, han complert amb més nota i això ha alleugerit els ànims dels teleespectadors que demanaven més. 

damion operacion triunfo

TVE

La gala va començar amb una actuació grupal com de costum, però eren les cançons dels nominats el que més expectació generava. África va interpretar un God is a woman en el qual va demostrar que de cantar en sap, i molt. Ara bé, això no va ser suficient per imposar-se al seu rival: el carismàtic Dave. Des d’un principi ha destacat com el més divertit del càsting i África no va poder competir-hi. El noi va salvar-se de l’expulsió després d’arriscar-se amb una cançó de rock que no feia gens en ell. Musicalment va perdre, segurament, però va imposar-se amb un espectacular 80% dels vots. 

En saber-se que África era l’expulsada, una de les companyes amb qui més afinitat tenia, Maria, va enfonsar-se. El programa va treure suc del seu dramàtic comiat, però aviat van passar a escoltar les nominacions del jurat.

africa operacion triunfo

TVE

Abans, però, el públic va fer-se valer i va decidir qui es convertia en el preferit i se salvava, doncs, de ser nominat. Julia va aconseguir ser la millor de la gala, segons els teleespectadors: una decisió justa que tothom va aplaudir. I és que la posada en escena i la potència de veu que va evidenciar durant la versió de Born this way no va tenir res a veure amb totes les anteriors. Qualitat i valentia, va ser l’única que va actuar sola i va tocar el cel.

Pel que fa a les altres actuacions, destaquen les d’Alba Reche i Marta, que dia rere dia va tenint més números com a preferida. Juntes van fer una molt bona actuació de Just give me a reason de Pink que les va ajudar a creuar la passarel·la sense problemes.

Natalia, una altra de les preferides, no va defraudar tampoc aquesta setmana. Acompanyada de Damion va cantar un Lo siento que molts van gaudir de valent. 

Miki i Joan Garrido van cantar junts amb una cançó totalment del seu estil. Es van mostrar divertits i còmodes, però el jurat no va acabar gens content amb la interpretació que van fer. I prova d’això és que van decidir nominar-los a tots dos.

Dave i Daimon van ser els altres nominats pel jurat, amb la qual cosa els professors van haver de salvar un dels quatre. Després d’aprofitar el seu moment de glòria per criticar-los a tots i demanar-los que ho han de fer encara millor, van acabar salvant el català Miki. Tocava el torn dels companys, que van salvar el divertit del Dave. Amb la qual cosa, la setmana vinent es jugaran la permanència Daimon i Joan Garrido.

Com anirà la seva setmana? Escolliran una cançó del seu estil o voldran arriscar?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »