Operació de rescat d’un nen que va caure en un pou a Màlaga

Rate this post

Els equips de rescat continuen intentant accedir al fons del pou on diumenge al migdia va caure un nen de dos anys a Totalán (Màlaga), han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències 112 Andalusia.

El pare del nen i el 112 van avisar cap a les 14.00 hores de forma simultània la Guárdia Civil que el nen havia caigut per un forat mentre la família es trobava passant el dia en una finca a la serra de la localitat. Es tracta d’un orifici de prospecció per buscar aigua, de 25 centímetres de diàmetre i 110 metres de llarg, una mica més estret i menys profund del que es va indicar al principi (40 centímetres per 150 metres).

Els efectius han treballat durant tota la nit sense que de moment s’hagi aconseguit accedir al fons del pou. A uns 75 metres de profunditat han trobar una bossa de gominoles del petit.

Els treballs se centren a accedir amb una càmera per visualitzar on es troba el petit, que fins a ahir a la nit no havia estat ubicat, encara que havia assolit uns 75 metres de profunditat; també es tracta d’esbrinar si hi ha aigua en el fons del forat.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »