On estan ara l’ANC i Òmnium?

Les entitats independentistes no han fet cap mena de pronunciament sobre la polèmica dels autònoms, que ha deixat al voltant de 400.000 catalans sense ajudes. Ni Òmnium ni l’ANC han fet gairebé cap esment a la problemàtica ni en xarxes socials ni tampoc a la seva web.

Pel que fa a l’entitat comandada per Elisenda Paluzie, les seves darreres piulades han estat per promocionar una xerrada sobre “l’acció exterior independentista en temps de crisi sanitària”, i per denunciar que “la persecució judicial contra l’independentisme segueix el seu curs”.

L’ANC ha tocat molt de passada el tema per indicar en una breu piulada que “no poder tenir les eines d’un estat comporta que aquesta crisi la paguin els treballadors ignorats pel SEPE o els autònoms, que no podran accedir a les ajudes d’un Govern que ni té recursos ni excel•leix en la gestió. Independència és supervivència!”.

Pel que fa a Òmnium, les darreres piulades fan referència a la lluita per aconseguir el premi de literatura que atorga l’entitat i per fer campanya perquè els municipis catalans retirin la medalla d’honor al Rei emèrit.


 

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: