On és Joan Carles? Algú proper revela on passa la quarantena, espantat i sol

Quan va saltar la crisi pel coronavirus, una altra va esclatar als morros dels Borbons: la dels milions de Joan Carles a Suïssa, fent beneficiari el seu fill Felip. Des que es va saber (bé, Felip ja ho sabia fa un any i va callar de manera miserable, per parlar i fer-se el màrtir en plena pandèmia pel COVID19), el rei campechano ha passat a ser el rei repudiat. S'ho ha guanyat a pols. 

joan carles felip efe

Efe

El seu fill renega d'ell, la societat clama i diu que 'prou' i que doni a la sanitat del país, els milions furtats, Pilar Rahola demana fer fora el Borbó lladre, alguns mitjans, tèbiament, ara li diuen a JC que és un "ave de rapiña" amb obsessió pels milions o un ex de la família Franco l'acusa d'alliberar els descendents del dictador d'Hisenda. I tot plegat, en ple confinament pel coronavirus.

felip leticia seriosos GTRES

GTRES

A Zarzuela van tenir un primer moment de neguit, després del contacte de Letícia amb una contagiada Irene Montero. Els test, però, van sortir negatius. Però la reina no es va lliurar de quedar confinada, aïllada, "a llevar mascarilla y guantes, comer con una bandeja y recibir solo la visita rutinaria de una enfermera”, segons Pilar Eyre, que dibuixa els monarques espanyols al límit, i comunicant-se per skype. “Solo hablaban para discutir”, assegura la periodista catalana: “Felipe, tienes que salir a decir algo, están muriendo enfermos, el país está temblando, tienen que saber que estás a su lado, que compartes su sufrimiento… Los reyes de Suecia, Dinamarca, Bélgica, Japón, Holanda están dando muestras de solidaridad con su pueblo. Nosotros, ¿no?”.

joan carles riu risa GTRES

GTRES

Felip va parlar finalment. Tard i d'esma. Però, en tot aquest temps, on és Joan Carles? L'emèrit, amagat i amb el cap a terra com els estruços quan tenen por. Un comportament encomiable. Aquest és el rei dels espanyols després de robar a mans plenes. Ja ni té forces per dir un Lo siento mucho, me he equivocado, no volverá a ocurrir, tot i que ningú se'l cregués. Ara, la incògnita de saber on passa el pare del rei el confinament s'ha resolt. Per boca d'algú molt proper.

infanta margarita Leticia GTRES

GTRES

Es parlava de Sanxenxo, on acostuma a fugir per fotre's els seus tiberis particulars. L'última vegada que el van veure, va ser a un partit del Madrid. I ha estat la seva germana, la infanta Margarita, qui sense voler-ho ha dit a ¡Hola! on és. La Borbó diu que va anar fa uns dies a Zarzuela, i "Como estaba Carlitos (el fill de la seva filla María Zurita), mi hermano no bajó siquiera, porque decía que no se podía acercar a nosotros porque somos transmisores”. Joan Carles, confinat a Zarzuela i molt a prop de Felip i Letícia: "Los reyes están pasando estos días junto a sus hijas en su casa, conocida como el ‘Pabellón del Príncipe’. Un edificio que está situado a muy pocos metros de Zarzuela. Pero pese a los pocos metros que les separan, no ha habido ningún contacto entre ellos".

sofia joan carles gtres

GTRES

Per edat, i per recents operacions, Joan Carles és en posició de risc pel coronavirus i vol estar apartat de qualsevol possible focus de contagi. Curiosament, de qui es desconeix on on es troba confinada és de la reina Sofia. Ella fa anys que pateix el corinnavirus i d'altres semblants. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: