Obres de sanejament al centre de Palamós

Les obres de canalització dels nous tubs de clavegueram que travessen el carrer López Puigcerver de Palamós han començat avui amb restriccions de trànsit. Aquest projecte forma part de les obres de millora integral d’una part de l’àmbit de l’Eixample, que actualment s’està executant.

El volum de les feines que cal fer, amb moviment de terres i la utilització de maquinària pesant, fa del tot imprescindible tallar aquest vial durant els pròxims quatre dies. Les obres consisteixen a passar dos tubs de 80 centímetres de diàmetre, que travessen el carrer de López Puigcerver provinents del de la Mercè. A causa del tall de circulació de l’últim tram del carrer de López Puigcerver, la parada dels autobusos interurbans situada davant de la plaça de Catalunya es traslladarà de manera provisional i fins divendres a la marquesina del passeig del Mar, just davant de l’oficina de turisme.

El projecte integral que s’executa a l’Eixample inclou la urbanització dels carrers amb noves voreres i paviment d’asfalt, i afecta l’espai delimitat pels carrers Indústria, Carmel, Enric Vincke i l’avinguda de Francesc Macià.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: