Obres d’asfaltatge de sis punts de la ciutat

L’Ajuntament de Girona va iniciar ahir els treballs d’asfaltatge de sis punts de la ciutat. Segons va informar el consistori, són obres menors que es duran a terme principalment aquest cap de setmana per afectar el mínim el trànsit.

Un dels punts és el carrer Barcelona al seu pas per l’Avellaneda. En concret, a l’altura del número 413. Ahir s’hi va tallar un carril de circulació en direcció al centre de la ciutat per tal de reparar el ferm. Demà es pintarà la calçada.

Un altre dels trams que s’asfaltaran és la rotonda de la Riera de Mus (a dalt del carrer Vitòria Gasteiz), on s’actuarà avui i demà. Els vehicles es desviaran pel carrer Albí i per l’interior de l’aparcament de la zona comercial.

Durant aquest cap de setmana també s’actuarà al carrer Andreu Tuyet i Santamarí, al barri de Montilivi, reparant el ferm del pas de vianants que dona accés a l’escola Pericot. Durant el dia d’avui no es podrà accedir als vials interiors del Grup Girona per Girona.

Demà, diumenge, s’asfaltarà l’encreuament entre els carrers Migdia i La Salle, al barri de l’Eixample. Durant tot el dia quedarà tallat el carrer Migdia entre els carrers de la Creu i Ultònia.

Demà passat, dilluns, s’asfaltarà el carrer de Tarragona, al barri de Sant Narcís. I, per acabar, el dissabte 13 de febrer està previst que es repari el ferm de la rotonda de Lluís Pericot.

Anar a la font – El Punt Avui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: