Nuria Roca torna a televisió amb un consultori

Rate this post

Nuria Roca torna a televisió. Els últims projectes en els quals ha treballat no han tingut molta sort… i és que l’audiència no l’ha acompanyat. La presentadora no va triomfar a TV3, precisament, i la seva sortida de la cadena va generar tot un rebombori. D’aquí, va passar a estar al capdavant d’un programa de cites a Cuatro, però només van trigar dues setmanes a cancel·lar-ho.

Des de llavors només l’hem vist en una campanya per consumir aigua en bidons que una empresa porta a domicili. Però sembla que la seva tornada a la petita pantalla la farà triomfar de nou. I és que el seu gran amic Pablo Motos l’ha contractat en aquesta nova temporada d’El Hormiguero

La valenciana tindrà una secció pròpia anomenada Nuria on the rock’s, en la qual farà que Motos i ella es sotmetin a preguntes complicades de l’audiència. Sense filtres ni censura, oberts a fer confessions de tota mena i sotmetre’s a algun repte.

nuria roca i pablo motos el hormiguero

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Antena 3

Recordem que va ser en aquest programa quan Roca va deixar anar una confessió sobre el seu matrimoni que va fer córrer rius de tinta, quan va assegurar que mantenen una relació oberta: “No crec que hi hagi res dolent en desitjar altres persones. Ens han ensenyat que si s’estima algú, no et pot venir de gust estar al llit amb ningú més. Em sembla molt bé que passi això, però no és el meu cas”.

nuria roca i MARIT el hormiguero

Antena 3

I ara, gairebé un any després, ha volgut tornar a parlar-ne. Ho ha fet en una entrevista a Vanitatis en la qual ha volgut recalcar que ella mai no va dir que hagi estat infidel al seu marit. Això sí, admet que ha desitjat a algun altre home: “No tinc per què dir-li. Les persones estan vives i aquell que no hagi desitjat estar amb algú altre està mort. La meva parella no és més oberta que la de qualsevol que no sàpiga que és…”.

Com es troba davant aquesta nova oportunitat televisiva? “Amb moltes ganes”. I és que les experiències per TV3 i Cuatro no van ser molt agradables: “De posar totes les il·lusions a un projecte com el de TV3 i que no surti perquè en el fons allò tenia altres matisos a posar la il·lusió en un programa i que et duri dues setmanes, amb tot un equip darrere. Però de tots els pals aprens, coneixes gent…”.

Com anirà aquest nou projecte? La mantindrà tota la temporada? 

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »