Núria de Gispert visita Estremera i la critiquen per frívola

Rate this post

Mai hagués dit l’ex presidenta del Parlament Núria de Gispert que la compararien amb Dulceida. A la instagramer li van caure chuzos de punta quan en un viatge recent a l’Àfrica amb la seva parella, va publicar fotografies i comentaris on es veien nens africans amb unes ulleres de sol que ella els hi va regalar. La van titllar de frívola en amunt.

dulceida africa ulleres sol instagram

@dulceida

La mateixa sort ha corregut ara la política i advocada. Frívola, infantiloide, Dulceida, lamentable… Són alguns dels adjectius que ha rebut De Gispert després del seu darrer tuit. La primera dona en ocupar el màxim càrrec al Parlament català el va escriure amb tota la bona fe del món, però les seves paraules -i imatges- se li han girat en contra.

roger torrent quim torra benach de gispert artur mas - sergi alcazar

Sergi Alcázar

De Gispert ha estat a Estremera i Soto del Real, on ha visitat Oriol Junqueras, Quim Forn, Raúl Romeva, Jordi Turull i Josep Rull. No li han criticat la visita. Sinó el que va fer després de veure’ls: publicar un missatge al seu compte de Twitter que molts han titllat de frívol.

La fotografia on se la veu somrient i les descripcions de Junqueras i Forn –“super prims i guapos i amb coll”- o de Turull i Rull –“com dos nens”-, pretenien donar un missatge positiu als seus amics i familiars sobre l’estat optimista dels empresonats tot i estar privats de llibertat des de fa mesos. Però ja se sap que Twitter el carrega el diable. I a De Gispert li han anat a la jugular per la seva anàlisi en els 280 caracters del missatge. Molts s’hi han acarnissats. I molts han sortit en la seva defensa:

Alguns usuaris també li recriminen a De Gispert que no vagi també a veure Carme Forcadell i Dolors Bassà a la presó d’Alcalá-Meco. Si finalment hi acaba anant-hi, segur que compta fins a 100 abans d’escriure el seu tuit. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »