Noves mesures d’intensificació cultural

Espectacle familiar "Valentina Quàntica" de la Cia de teatre Anna Roca a Tona

Espectacle familiar “Valentina Quàntica” de la Cia de teatre Anna Roca a Tona

Més suport als municipis per a la contractació d’espectacles, l’ampliació de la mobilitat a l’àmbit comarcal i l’obertura de les llibreries han de fer possible una intensificació de l’activitat cultural a partir d’aquest cap de setmana.

A aquestes mesures, s’hi han de sumar altres accions com la flexibilització del Programa.cat que impulsa el Departament de Cultura i les diputacions catalanes per facilitar la programació professional d’arts escèniques i música, finançant una part de la seva contractació i reforçant conjuntament les polítiques de difusió artística i de promoció cultural dels municipis catalans.

La convocatòria de 2021 ja està oberta i incorpora les festes majors i el teatre escolar i familiar en el catàleg, fet que amplia considerablement tant les possibilitats dels programadors municipals com les propostes culturals.

La dotació de la convocatòria és de 2.230.000 euros. El període per presentar les sol·licituds és del 5 de febrer al 29 d’octubre de 2021.

1.373 activitats programades a 207 municipis durant el 2020

207 municipis catalans i 1.373 activitats d’arts escèniques i música –espectacles i concerts- s’han beneficiat de l’ajut de Programa.cat durant el 2020.

Tota aquesta programació es pot consultar a Agenda Cultural del Departament de Cultura.

gencat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: