Noves acusacions d’assetjament sexual enfonsen Kevin Spacey

Rate this post

La setmana negra de Kevin Spacey sembla no tenir fi. El flamant Frank Underwood a House of Cards va demanar disculpes arran les acusacions d’assetjament sexual del també actor Anthony Rapp. Unes disculpes que anaven acompanyades per la confessió sobre la seva orientació sexual, la qual cosa ha estat criticada durament, sobretot pel col·lectiu LGTB . No per la revelació, sinó per aprofitar l’avinentesa en un intent de restar importància a les greus denúncies de Rapp, que cobren especial rellevància després de l’escàndol de Harvey Weinstein.

Acte seguit, Netflix va anunciar la suspensió dels rodatges de la sisena (i última) temporada de House of Cards de manera indefinida. La producció estrella de Netflix tenia prevista l’emissió a principis de 2018. L’Acadèmia Internacional de Ciències i Arts de Televisió ha emès un comunicat on explica que no atorgarà a Spacey l’Emmy honorífic que anava a rebre per la seva dilatada carrera professional.

La imatge que l’actor s’ha anat forjant des dels seus inicis, s’ensorra a passes agegantades davant les noves acusacions. L’intèrpret mexicà Roberto Cavazos ha publicat un extens missatge al seu perfil de Facebook acompanyat d’una fotografia de Weinstein i Spacey junts.

Cavazos explica de primera mà que ell també va tenir un parell de “trobades desagradables” amb Spacey: “Sembla que només calia ser un home menor de 30 anys perquè el senyor Spacey es sentís lliure per tocar-nos. Era tan comú que es va convertir en un acudit local”, relata.

 

2 Days #houseofcards #FU2016

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Hi ha persones anònimes que també han relatat el seu testimoni contra l’actor. Entre elles, un cambrer el qual Spacey li va regalar un rellotge valorat en 6.000 dòlars per no explicar un episodi d’assetjament o un home que es va despertar abraçat al seu costat després de passar un cap de setmana junts quan solament tenia 16 anys. 

Powered by WPeMatico

Translate »