Nova picabaralla dialèctica entre Guardiola i Mourinho

Rate this post

Pep Guardiola i José Mourinho ja són veterans i fa molts anys que es coneixen. I novament tornen a caure en la mateixa pedra (potser volgudament) després d’una nova i polèmica picabaralla dialèctica viscuda en roda de premsa. Mourinho mossega i Guardiola posa calma.

Després de l’estrena del documental de vuit capítols ‘All or Nothing’ d’Amazon Prime, on es viu amb Guardiola i el Manchester City el dia a dia d’una temporada al primer nivell, Mourinho va atacar: “No necessites ser irrespectuós per tenir una gran pel·lícula”. Unes declaracions del portuguès a Sky Sports que venen després que al documental d’Amazon sortís el càntic inventat per l’afició del City cap als seus veïns definint-los com els del ‘park the bus’ (posar l’autobús).

Jose Mourinho Manchester United EFE

EFE

“Pots ser un club ric i comprar els millors jugadors del món, però no pots comprar classe. I això ho van demostrar clarament, va ser molt obvi”, diu Mourinho. Un clar atac cap al club que dirigeix Pep Guardiola, el rival de la ciutat del Manchester United.

Rèplica de Guardiola

I Guardiola ha respost després de golejar el Huddersfield amb ironia. Guardiola no entra al joc, però deixa les coses ben clares a Mourinho: “Mourinho té raó, no es pot comprar la classe. No crec que fóssim irrespectuosos, no era la nostra intenció. Som un club que volem créixer i guanyar títols, però aquesta és la seva opinió. A altres els agradarà, a altres no, però estic d’acord amb que no es pot comprar la classe”.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »