Nova denúncia per insults a Gerard Piqué

Rate this post

La Lliga de Futbol Professional (LFP) es posa en marxa de nou durant l’aturada de seleccions i enmig del conflicte pel partit dels Estats Units. La nova mesura ha estat fer les pertinents denuncies de la jornada 2 de la Lliga Santander. I el partit que destaca és el del ValladolidBarça, amb insults dirigits cap a Gerard Piqué.

Concretament la Lliga posa en relleu tres minuts durant el partit disputat al Nuevo Zorrilla del passat 25 d’agost, el dia de la gespa, en els quals es van sobrepassar els límits establerts a la normativa. En el minut 59 es van escoltar insults a Piqué, i en el 77 i el 93 insults al Barça.

Gerard Piqué gol Roma Barça Champions EFE

EFE

Insults a Piqué i al Barça

“Al minut 59 del partit, uns 300 aficionats locals, ubicats a la Graderia Baixa Nord darrere de la porteria, i situats darrere d’una pancarta amb la inscripció “Fondo Norte 1928”, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 20 segons, “PIQUÉ, CABRÓN, SHAKIRA TIENE RABO, TU HIJO ES DE WAKASO Y TÚ ERES MARICÓN”, dirigit al jugador de l’equip visitant, dorsal número 3, Gerard Piqué, sense ser dit càntic secundat per la resta dels aficionats”, diu el comunicat de la Lliga.

Uns primers insults a Gerard Piqué que es va complementar amb insults cap al Barça: Al minut 77 es va entonar “OH LELE OH LALA, SER DEL BARÇA ES, SER UN SUBNORMAL”, i al minut 93 “PUTA BARÇA, PUTA BARÇA, EH, EH”.

Més i més càntics contra el Barça i centrant-se també en la figura de Piqué. Un fet que ja acostuma a ser malauradament habitual als camps espanyols. I la Lliga ha tornat a entrar en acció i ha fet la denúncia pertinent. Veurem si el fet que Piqué hagi deixat la selecció espanyola augmenten o disminueixen els insults.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »