Nova amenaça de mort a Risto Mejide: “Mi papá es de ETA y te va a matar”

Rate this post

Risto Mejide sap que provoca passions i odis a parts iguals. Però hi ha qui no sap separar el personatge de la persona que hi ha darrera les ulleres i traspassa línies vermelles. Laura Escanes, la dona de Risto, ha fet saber mitjançant les xarxes que el seu marit ha rebut greus amenaces. Alguna fins i tot de mort. Després, però, ha decidit esborrar les captures fetes a Instagram i Twitter on es veia el nom de l’autor. Les intimidacions anaven des de les més lleus (“Eres un criticador”, “vas de guay por la vida”) fins a autèntiques amenaces absolutament denunciables, com “mi papá es de ETA y dice que os va a matar” o “a tu hijo le va a cortar los dedos y a tu mujer la estrangularà”. La mateixa influencer escrivia que “Aquí estamos. Leyendo cosas bonitas”. No és la primera vegada que el presentador rep amenaces d’aquesta mena per part de haters passats de volta. Ara fa dos anys, el presentador de Chester responia d’aquesta manera un tuitaire que li desitjava que li disparessin un tret entre cella i cella:

Mentre Escanes i Risto decideixen si denuncien l’autor de les noves amenaces, ells segueixen lluint el seu amor amb orgull i grans dosis de sucre. Avui que és Sant Valentí, Mejide ja s’ha encarregat de fer saber a la seva estimada i a tothom, que es casaria amb ella mil vegades al dia si calgués.

Potser la nova petició de ma té a veure perquè tenia remordiments després d’haver-li “proclamat” el seu amor públicament a una altra influencer, com Escanes: la “Loli”, concursant de Got talent que amb ulleres de secretària d l’Un, dos, tres, llavis pintats de rosa fúcsia i un ball inclassificable, li cantava a Risto coses com “Tengo un favorito, esa que me vuelve loca con su pose de machito. Aunque en la vida hay muchos prototipos, vengo a cantarte a ti, Ristito, que te quiero, te adoro y hasta te pongo un pisito”. Mejide va ‘caure rendit’ als seus encants i li va respondre: “No tienes nada que hacer, però si algun día vuelvo a estar soltero, te buscaré”.

loli risto

Fes clic a la imatge per veure el vídeo (01’07” a 05’48”)

Segur que Mejide i Escanes preferirien tenir prop seu moltes més “Lolis” i menys haters com el que l’ha amenaçat de mort.

 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »