Nous Republicans inicia una campanya de donacions per publicar un llibre

Rate this post

Twitter ha estat la gran plataforma que ha utilitzat el grup Nous Republicans per compartir les seves idees i opinions a favor de la República. Tots el grup que conforma aquest nou moviment, unes cent persones, coincideixen en que han començat a veure de forma positiva el procés cap a la independència a l’últim any.

Ara, volen anar més enllà i preparen un llibre on publiquen els seus “fils de tuits” on fan diferents reflexions sobre la situació que es viu actualment a Catalunya. El llibre compta amb la col·laboració de Carles Puigdemont, qui comparteix el pròleg amb Albano Dante-Fachín. L’encarregada d’escriure l’epileg és Beatriz Talegón

La publicació del llibre, però, necessita d’ajut econòmic. L’editorial Nemo Books, encarregada de l’edició del llibre, demana a Nous Republicans 9.000 euros per publicar una primera edició de 2.000 exemplars.

Per això, Nous Republicans ha començat una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami a través de la que esperen recollir la inversió necessària per poder publicar el llibre. La campanya comença avui mateix i qualsevol persona interessada pot contribuir a l’enllaç.

El que si han aconseguit de moment és una gran impacte a twitter. El compte de Nous Republicans ha rebut en 1.989 tuits més de tres milions d’impresions, el que mostra l’interés per aquestes raons que exposen.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »