Nou rècord de morts a Espanya per coronavirus: 832 en un dia, ja són 5.690

Moncloa insisteix que el pic de la pandèmia és a tocar i transmet esperança en cadascuna de les compareixences públiques que fan els seus representats. Tanmateix, les xifres segueixen esgarrifant. Segons l'últim balanç fet públic pel ministeri, en les darrers 24 hores Espanya ha registrat el major nombre de morts, 832. La xifra de letalitat se situa ja en les 5690 defuncions. La part positiva, que en paral·lel es dispara el ritme de curats, més de 12.000 des que es va declarar la pandèmia. 

balanç espanya coronavirus dissabte 28 març

Per exemple, és important posar la mirada en els malalts recuperats, que s'han gairebé doblat en un dia. Des d'ahir han rebut l'alta 2.928 pacients de Covid-19. Entre dijous i divendres els curats van ser 1.648. Pel que fa al nombre d'infectats arreu d'Espanya, en les darrers hores se n'han detectat 8.189 més i ha n'hi ha 72.248. D'aquests, 4.575 es troben igressats a la UCI. 

Si ens fixem en les dades relatives, en la proporció, el cert és que el percentatge d'augment de noves víctimes mortals -malgrat ser el més gran en termes absoluts- és menor proporcionalment al d'ahir. La crescuda de la letalitat en 24 hores ha estat del 17%, mentre que en els dies anteriors havia sigut del 19%. 

Hi haurà ampliació

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: