Nou avís del Tsunami pel Clàssic: “Ja són més de 10.000 persones inscrites”

Nou avís del Tsunami Democràtic al Barça-Madrid. En un tuit publicat aquest dimarts, l'organització que canalitza la resposta a la sentència del procés ha assegurat que "ja són més de 10.000 persones inscrites a través de l'aplicació pel 18 de desembre".

"Amb #LaForçaDeLaGent aconseguirem fer visible als ulls de tot el món la situació d'excepcionalitat que viu el país", han insistit sense especificar en què consistirà l'acció que venen anunciant des de fa setmanes pel pròxim 18 de desembre coincidint amb la celebració del Clàssic.

El passat divendres 29 de desembre, el Tsunami va demanar als socis i als aficionats amb entrada pel partit que enviessin un "missatge intern de confirmació" mitjançant la mateixa aplicació mòbil de la plataforma i que confirmessin la seva assistència al partit.

Tot i que fins ara la plataforma no ha donat a conéixer masses detalls sobre les característiques de l'acció que duran a terme, sí que han alertat que " és conscient de la transcendència d'un partit com el Barça-Marid per als aficionats a l'esport". 

"S'ha d'entendre que cal seure i parlar sobre la llibertat, drets fonamentals i l'autodeterminació de Catalunya", va dir també demanant la implicació del F.C.Barcelona i el Reial Madrid a l'hora de demanar diàleg a l'Estat espanyol.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: