Nou assetjament vergonyós a una reportera en plena connexió

Rate this post

Fa temps que es ve repetint un fet vergonyós, desagradable i denunciable a les diferents televisions. El patró és el mateix i sempre es repeteix: connexió amb una reportera + un home que es vol fer el graciós + extralimitació de l’home amb la reportera fent-li un petó, evidentment, sense que ella li hagi demanat ni tingui cap mena de relació afectiva amb l’individu en qüestió. Malauradament, ha tornat a passar. I no és el primer, ni el segon, ni el tercer cop. Ja li va passar a la reportera de Mediaset María Gómez, quan, cobrint el darrer Mundial de Futbol de Rússia durant aquest estiu, va publicar un vídeo al seu compte de Twitter ensenyant com un home se li apropa per fer-li un petó mentre ella parla a la càmera.

El fet no és aïllat. I per molt que alguns ho vulguin justificar amb l’estat etílic que tenen molts aficionats al futbol d’alguns països, no és patrimoni dels supporters beguts sense un dit de front. Cretins te’ls pots trobar també a la platja de La Pineda, a Tarragona, mentre una periodista informa de la darrera hora meteorològica de la zona. Això és el que li va passar a Elisabeth López, que estava fent una connexió en directe per a La Sexta quan un home sense samarreta i ulleres de sol li va petonejar el cap de manera gratuïta, desagradable i lamentable.

Ara li ha tocat el torn a una altra reportera, en aquest cas, de Ràdio i Televisió d’Andorra, Tatiana Navarro. La periodista estava fent temps fins que connectessin amb ella per a l’informatiu d’aquell país. De sobte, un empresari mexicà que viu a Andorra, Gerardo Alton-Ortega, s’acosta a ella i li fa un petó a la galta per, tot seguit, quedar-se mirant a la càmera amb cara de graciós que acaba de fer la broma més brillant del món. Ella, evidentment, s’indigna i li retreu la seva penosa actitud: “Què fas? Et sembla normal? Estic treballant!“. Paraules que no frenen l’home, que intenta acostar-se-li novament, però una dona li diu que s’aparti.

La periodista lamenta que els homes “es creuen amb el dret de ‘sobar-nos’ o tenir-nos sempre a la seva disposició per als seus capritxos” i exposa la seva certesa que això no li hauria passat a un company seu home:

Navarro acaba el seu fil de denúncia reclamant que “Prou agressions a les dones i respecte a les persones que dia a dia ens dediquem al món del periodisme. Si ens toquen a una, ens toquen a totes“.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »