Normalitat en les primeres hores de vaga a l’aeroport de Barcelona

Les primeres hores de la nova jornada de vaga del personal de terra d’Iberia d’aquest dissabte a l’aeroport de Barcelona estan transcorrent amb normalitat i s’estan complint els serveis mínims previstos, segons ha informat la companyia aèria en un comunicat.

El nombre d’empleats de torn i sense serveis mínims és, segons Iberia, de 152, i, d’aquests, 145 estan treballant i 7 estan fent vaga, de manera que el seguiment entre els treballadors sense carta de serveis mínims és del 4,49 %.

Fins a les 8:30h, Iberia Airport Services havia atès a 94 vols, 43 arribades i 51 sortides.

Vueling, l’aerolínia amb més trànsit a Barcelona i la més afectada per aquesta nova jornada de vaga, ha cancel·lat 46 vols que tenia previst operar avui amb destinació o sortida de l’aeroport del Prat per la vaga.

La vaga d’aquest dissabte se suma a les que la plantilla d’Iberia al Prat ha dut a terme durant aquest estiu, el 27 i 28 de juliol i els dies 24, 25, 30 i 31 d’agost, el que va obligar a cancel·lar desenes de vols.

Els treballadors de terra d’Iberia a l’Aeroport de Barcelona-el Prat repetiran la vaga els dies 22, 23 i 24 de setembre, en plenes festes de la Mercè, després de fracassar les últimes negociacions entre empresa i comitè aquesta setmana.

Segons UGT, els treballadors d’Iberia al Prat mantenen les peticions per a l’aeroport barceloní, que passen per la transformació de 400 contractes eventuals en fixos parcials i la transformació dels actuals contracte fixos parcials a contractes a temps complet.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: