Noemí Galera i el fake pel comiat d’OT: “Marchaos, esto es muy serio”

Operación Triunfo 2020 s’acomiada per la crisi del coronavirus. Tot i que no és un adeu definitiu: RTVE ha comunicat aquest migdia que atura temporalment el reality i que no es podrà reprendre fins que la situació no canviï. Així que els triunfitos han d’abandonar l’acadèmia i marxar cap a casa. Desolats els concursants i els seus seguidors, que han rebut la notícia com una llosa, per molt que els han dit també que el programa podria continuar més endavant.

Samantha OT RTVE

TVE

Fa dues setmanes, la direcció d’OT va decidir prohibir que els cantants i els fans poguessin tocar-se les mans per evitar contagis. Aquest diumenge, la gal·la s’ha fet directament dins de l’acadèmia. Grans precaucions que contrasten amb la foto que ha rebut la Noemí Galera, ara que els concursants han fet les maletes i es dirigeixen a les seves ciutats: una quantitat enorme de gent esperant-los a l’aeroport per dir-los que els trobaran a faltar.

OT

La directora de l’acadèmia posa el crit al cel: “MARCHAOS A CASA, POR FAVOR”, en majúscules. “Esto es muy serio. No seáis inconscientes”. Galera alarmada però la imatge és un fake. No es tracta d’un munt de fans d’OT a l’aeroport de Barcelona esperant els seus ídols, sinó que es correspon amb la rebuda que els fans de Shawn Mendes li van organitzar a l’aeroport de Madrid abans d’un concert al setembre del 2015.

noemi galera boca oberta tve

TVE

Fake news virals en temps d’una crisi, també viral.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: