No hi ha perdó per a Arthur, que no viatjarà a Lisboa

Arthur Melo no viatjarà a Lisboa amb els que encara són els seus companys d’equip ni tampoc podrà tornar a exercitar-se fins que el club no resolgui l’expedient disciplinari que li va obrir amb els advocats del migcampista brasiler. Aquesta és la decisió que van prendre els responsables esportius del club blaugrana després de consensuar-ho amb Quique Setién, l’entrenador.

Ja amb test PCR negatiu sota el braç, Arthur Melo va mantenir ahir al matí una trobada amb el secretari tècnic del FC Barcelona, Éric Abidal, a les instal·lacions de la ciutat esportiva després de no poder-ho fer dissabte, quan se li va negar l’entrada al Camp Nou precisament per no haver-se fet la prova i no estar autoritzat ni pel club ni la UEFA per ser present a l’estadi. El migcampista brasiler volia mantenir una reunió amb el secretari tècnic per intentar justificar la seva decisió de no presentar-se al retorn als entrenaments el 27 de juliol, després d’uns dies de festa concedits per Quique Setién un cop ja havia acabat la lliga i abans que comencés la Champions. El club li va obrir un expedient disciplinari i s’està en espera de la sanció pertinent.

Arthur va intentar convèncer Abidal que hohavia fet perquè entenia que amb Setién ja no jugaria més i que, malgrat que ell havia dit que volia continuar ajudant fins al final de la temporada, havia desaparegut de les alienacions sense motiu aparent. I que havia aguantat moltes pressions per acabar fitxant per la Juventus de Torí, quan el seu veritable desig era continuar en el Barça. Arthur ha tornat, en principi, per arribar a un acord definitiu per desvincular-se del club blaugrana.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: