No fan cas de Pere Aragonès

Manifestants han llançat objectes com ampolles de vidre contra la Prefectura Superior de la Policia Nacional de la via Laietana, que estava custodiad per agents dels Mossos d’Esquadra i Policia Nacional. També han tombat algunes jardineres i han fet barricades per barrar el pas a les furgonetes dels Mossos.

La Policia de la Generalitat ha advertit per megafonia que si continuaven el llançament d’objectes hi hauria una “actuació policial”. Els fets s’han produït quatre hores després que el vicepresident Pere Aragonès demanés manifestacions “pacífiques”.

Els Mossos han explicat al seu compte de Twitter que “s’han activat agents de l’Àrea de Mediació, com venim fent des de la setmana passada, per garantir que aquest vespre a Barcelona s’exerceixi el dret de manifestació de manera pacífica”.

En aquest sentit, han afegit que “les darreres cinc nits hi ha hagut actes violents als carrers de Barcelona i fins al moment no hi ha interlocutors que vulguin dialogar amb nosaltres, però continuem treballant en aquesta línia”.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *